2.12.14

"Ακραίως" στο ΣΚΑΪ

Short Stories02.11.2014

ΣΚΑΪ: «Ακραίως» θα κινείται η νέα πολιτική εκπομπή του Τάκη Χατζή που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή την ίδια ώρα. Βασικό μέρος της εκπομπής αποτελούν τα social media, οι απόψεις και οι διαδικτυακές αντιπαραθέσεις των πολιτικών προσώπων. Παράλληλα, θα δίνεται βήμα στους πολίτες και τους νέους που εκφράζουν τις ανησυχίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Volley: Ο Ερνάντο Γκόμεζ (ΠΑΟΚ), πρώτος σκόρερ της Volley League, είναι προσκεκλημένος απόψε στην εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώρη  (19:00 NS1-NS1HD) O άσος από τη Βενεζουέλα, μιλάει για τη μεγάλη νίκη - ανατροπή της ομάδας του επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης,



Alpha: Για πρώτη φορά, τηλεοπτικό συνεργείο ανεβαίνει για 24 ώρες σε φρεγάτα που βρίσκεται σε κατάσταση ετοιμότητας στα ταραγμένα νερά του Αιγαίου. Η Σοφία Παπαϊωάννου και οι «360ο» συμμετέχουν σε περιπολία του Πολεμικού Ναυτικού.  


Δημοσκοπήσεις:  Να καταργηθεί άμεσα η απαγόρευση δημοσίευσης δημοσκοπήσεων κατά το τελευταίο προ των εκλογών δεκαπενθήμερο, συμφώνησαν οι εκπρόσωποι του ΣΕΔΕΑ, Χρ. Καράμπελας, και Σπ. Ζαβιτσάνος,και ο Κ.  Πουλάκης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος για τις δημοσκοπήσεις σε συνάντηση που είχαν χθες.





Δεν υπάρχουν σχόλια: