21.11.14

Στον ΟΤΕ TV το φινάλε της F1 για τον παγκόσμιο τίτλο

Short Stories

F1:  Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς της  F1 είναι στο Άμπου Ντάμπι. Ο ΟΤΕ TV θα καλύψει ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια, (OTE SPORT) 2HD, τις προσπάθειες των κορυφαίων Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ  για την καρό σημαία, που θα καθορίσουν τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή. Σήμερα θα προβληθούν στις 10.50 οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές και στις 14.50 οι δεύτερες ελεύθερες δοκιμές, ενώ το Σάββατο στις 11.50 οι τρίτες ελεύθερες δοκιμές και στις 14.50 οι κατατακτήριες, μέχρι τον μεγάλο τελικό της Κυριακής  23 Νοεμβρίου στις 14.45.


ΠΑΟΚ: Το ταξίδι του στο Europa League συνεχίζει να «παίζει» στον ΑΝΤ1. Τον αγώνα Ντιναμό Μινσκ-ΠΑΟΚ(20:00) μεταδίδει ο ΑΝΤ1 την επόμενη Πέμπτη. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ακολουθεί το  «Europa League Live» με τον Ιάκωβο Φιλιππούση με  όλα τα γκολ της αγωνιστικής και  εκτεταμένα στιγμιότυπα από τις αναμετρήσεις , Αστέρας Τρίπολης-Μπεσίκτας και ΠΑΟ -Ντιναμό Μόσχας.


«Ελευθεροτυπία»: Συνεχίζεται μέχρι και αύριο το απόγευμα η απεργία που κήρυξαν τα ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ στην «Ελευθεροτυπία» και το enet. Στους εργαζόμενους οφείλονται μισθοί 9 μηνών.

ΟΤΕ: Γρήγορο Internet ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες ή δύσβατες περιοχές με ταχύτητες download έως 22 Mbps και upload έως 6 Mbps, παρέχει στους συνδρομητές του ο ΟΤΕ με τη νέα υπηρεσία ευρυζωνικού Internet μέσω Δορυφόρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: