8.11.14

Τριημέρο με γερούς αγώνες στη SuperLeague



Γερές συγκινήσεις υπόσχεται  και αυτό το 3ήμερο η Super League. Η Nova ετοιμάζει μια μεγάλη παραγωγή για το ντέρμπι της Τούμπας, καλύπτοντας και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής του πρωταβλήματος, παράλληλα με τις υπόλοιπες μεταδόσεις σε Basket League και  Volley League.



Το ντέρμπι ξεκινάει  στις 19:30 όμως λίγο νωρίτερα η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Λεπτό προς Λεπτό» (NS1-NS1HD) θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και τις αφίξεις των αποστολών στο γήπεδο Θα ακολουθήσει η απευθείας μετάδοση του αγώνα (NS1-NS1HD, NovaGO) σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και του Γιάννη Πάγκου και στη συνέχεια  η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Δημήτρη Παπανικολάου, Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο, που μαζί με τους καλεσμένους θα σχολιάσουν το ντέρμπι.


Εκτός όμως από το, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και όλους τους υπόλοιπους αγώνες. Η αρχή γίνεται σήμερα με τη μετάδοση του αγώνα Εργοτέλης – Βέροια (15:00 NS3) και στη συνέχεια με το  Κέρκυρα – Παναιτωλικός (17:15NS3)και  Skoda Ξάνθη – ΟΦΗ (19:30 NS2-NS2HD) Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» (21:30, NS2-NS2HD).



Η συνέχεια της 10ης αγωνιστικής  είναι αύριο με την κάλυψη του αγώνα Ολυμπιακός – Πανθρακικός (15:00 NS2-NS2HD). Στις 16:00 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα! – Λεπτό προς λεπτό», η οοία θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τους τρεις αγώνες των 17:15, Λεβαδειακός – Πλατανιάς, Πανιώνιος – ΑΕΛ Καλλονής, και ΠΑΣ Γιάννινα – Νίκη Βόλου, οι οποίοι θα μεταδοθούν και ολόκληροι από τα υπόλοιπα αθλητικά κανάλια της Nova. Τη Δευτέρα ο επίλογος της αγωνιστικής έρχεται με τον αγώνα Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης(19:30 NS1-NS1HD).

Δεν υπάρχουν σχόλια: