11.11.14

Με Στάη το MEGA εκτός απροόπτου

ShortStories11.10.2014

MEGA: Ο Νίκος Στραβελάκης είναι το πρόσωπο που θα έχει την ευθύνη των ειδήσεων στο MEGA, μέχρι νεοτέρας. Το σχέδιο εμπλοκής της Όλγας Τρέμη στη γενική διεύθυνση παραμένει στο τραπέζι, αλλά δεν έχουν ληφθεί οι τελικές αποφάσεις. Αντιθέτως, φαίνεται να έχει πολλές πιθανότητες να αναλάβει ρόλο σχολιάστριας η Έλλη Στάη δίπλα στο Γιάννη Πρετεντέρη, με παρουσιάστρια τη Μαρία Σαράφογλου.



Εθνική: Τον αγώνα Ελλάδα-Νησιά Φερόε  θα μεταδώσει το βράδυ της Παρασκευής 14 Νοεμβρίου ο ΟΤΕ TV (21:45, OTESport1HD) στην τελευταία αγωνιστική για το 2014 των European Qualifiers.


Nova: Ο άσος της Κηφισιάς, Νίκος Παπαγγελόπουλος, είναι προσκλεκλημένος απόψε στην εκπομπή “Στο Φιλέ” (18:50,NS1-NS1HD) O 26χρονος διεθνής βολεϊμπολίστας, μιλάει στον Παντελή Λώλη, για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού, για το πώς βλέπει το φετινό πρωτάθλημα της Volley League.


Alpha: Στα ελληνικά μειονοτικά χωριά στην Αλβανία στρέφει απόψε (23:50,Alpha) η εκπομπή «360ο» με τη Σοφία Παπαϊωάννου. Αφορμή η πρόσφατη μεταρρύθμιση που επιβάλει τη συγχώνευση αλβανικών επαρχιών, οι οποίες περιλαμβάνουν πληθυσμούς ελλήνων ομογενών με άλλες που περιλαμβάνουν μουσουλμανικές κοινότητες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: