6.11.14

Europa League σε Nova και ΑΝΤ1



Επιστροφή στον ΑΝΤ1 και παραμονή των τηλεοπτικών δεκτών στη Nova. Μετά το  champions League  έρχεται απόψε η σειρά του Europa League και των σημαντικών αγώνων των τριών ελληνικών ομάδων, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Αστέρα  Τρίπολης. Η  αθλητική ενημέρωση που ξεκινά  από το απόγευμα και τελειώνει μετά από τα Μεσάνυχτα σε ελεύθερη και συνδρομητική τηλεόραση.


Το πρώτο ραντεβού είναι απόψε  (20:00 NS2-NS2HD, NovaGO) στο «Απόστολος Νικολαϊδης», όπου  ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο του ολλανδικού πρωταθλήματος Αϊντχόφεν, με τους Κυπελλούχους Ελλάδας να επιδιώκουν μπροστά στους φιλάθλους τους, νίκη, προκειμένου να διατηρηθούν σε τροχιά πρόκρισης. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Νίκος Τζουάννης και Γιώργος Αργυρόγλου.

Την ίδια ώρα (20:00 NS1-NS1HD, NovaGO), θα προβληθεί επίσης σε ζωντανή ο αγώνας του Αστέρα Τρίπολης με την Τότεναμ, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη, και ρεπορτάζ από τους  Γιώργο Μαρκόπουλο και Βασίλη Κωνσταντόπουλο. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα των δύο αγώνων από τις 18:30 με την εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών», η οποία θα φιλοξενήσει τα Pre Game Shows με όλα τα τελευταία νέα και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.



Ο ΑΝΤ1 παίρνει τη σκυτάλη του  Europa League για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα (22.05) . Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, απολαύστε Europa League Live με τον Ιάκωβο Φιλιππούση που σχολιάζει τη δράση αλλά και όλα τα γκολ της αγωνιστικής παρουσιάζοντας εκτεταμένα στιγμιότυπα από τις κρίσιμες αναμετρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: