26.11.14

Μόνο εικόνα απόψε στο Champions League



Χωρίς περιγραφές οι αποψινοί αγώνες του Champions League. Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Ισπανία με την  Αθλέτικο Μαδρίτης και η υπόλοιπη 5η αγωνιστική του  Champions League  θα μεταδοθεί χωρίς ήχο από τη ΝΕΡΙΤ και τη Nova που έχουν αντίστοιχα τα δικαιώματα εξαιτίας της συμμετοχής σήμερα  της ΠΟΕΣΥ στην αυριανή απεργία των ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ.


ΤΟ ΔΣ της ΕΣΗΕΑ δεν έδωσε άδεια στη ΝΕΡΙΤ που έχει τα δικαιώματα του Αθλέτικο Μαδρίτης- Ολυμπιακό, μετά από ψηφοφορία που έγινε και με τη Συσπείρωση να δηλώνει πως δεν θα επιτρέψει τη μετάδοση από το κυβερνητικό μόρφωμα που λειτουργεί στη θέση της ΕΡΤ. Με βάση αυτή τη στάση κρίθηκαν και οι υπόλοιπες περιπτώσεις των ΜΜΕ που ζητούσαν από την ΕΣΗΕΑ εξαίρεση για τη μετάδοση των αναμετρήσεων. Στο παρελθόν η ένωση χορηγούσε εξαιρέσεις, όμως μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ που έγινε όπως έλεγαν οι κυβερνητικοί παράγοντες εξαιτίας των απεργιών της ΕΣΗΕΑ, η ένωση άλλαξε στάση. Η ΕΣΗΕΑ στην ανακοίνωσή της υπογραμμίζει πως «κανείς δημοσιογράφος δεν εξαιρείται από την απεργία για οποιαδήποτε λόγο».

Η ΝΕΡΙΤ θα προβάλει την αναμέτρηση Αθλέτικο Ολυμπιακός, ενώ οι υπόλοιποι αγώνες θα καλυφθούν από τα Novasports.   Στη Σουηδία, η Μάλμε θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τον όμιλο του Ολυμπιακού. Στο «Emirates», η Άρσεναλ θα υποδεχθεί τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ η Ζενίτ θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα. Αμφίρροπα αναμένονται και τα παιχνίδια Βασιλεία – Ρεάλ Μαδρίτης, Λουντογκόρετς – Λίβερπουλ, Λεβερκούζεν – Μονακό και Άντερλεχτ – Γαλατασαράι.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: