25.11.14

Βέτο βάζει η Συσπείρωση στη μετάδοση των αγώνων τη μέρα της απεργίας

Short Stories25.11.2014

Μεταδόσεις: Κάθετα αντίθετη είναι η δημοσιογραφική παράταξη της  Συσπείρωσης στη μετάδοση των αγώνων  της Τετάρτης για το  Champions League από τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα, κατά τη διάρκεια της 24ωρης απεργίας της ΠΟΕΣΥ. Η Συσπείρωση που έχει 3 από τις 7 έδρες στο συμβουλίου και συμμετέχει στο προεδρείο, διαφωνεί ειδικά στη χορήγηση άδειας εξαίρεση στη ΝΕΡΙΤ για τον αγώνα Αθλέτικο Μαδρίτης –Ολυμπιακός, καθώς δηλώνει πως ο φορέας είναι «προϊόν του πραξικοπήματος Σαμαρά- Βενιζέλου, εναντίον της ΕΡΤ».



ΝΕΡΙΤ: Έως τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2014 (18.00)  Παρατείνεται
η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για την πλήρωση των θέσεων των επτά μελών του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ,.


Πόλο: Τον αγώνα πόλο Γυναικών, Ελλάδα – Ολλανδία, στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του φετινού World League θα μεταδώσει απόψε η Nova (18:00, NS4)  Στην περιγραφή του αγώνα από το Εθνικό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ», θα είναι οι Κώστας Τατάκης και Διονύσης Στρούμπος.


ΟΤΕ: Περισσότερες από 40 πρεμιέρες το μήνα, blockbusters, βραβευμένες παραγωγές αλλά και κλασικές ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, καθώς επίσης νέες δημοφιλείς σειρές σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, μεταδίδουν πλέον τα κανάλια OTE CINEMA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: