28.11.14

Ο Τσίπρας στο ΣΚΑΪ

Short Stories28.11.2014

Τσίπρας: Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις εκλογές θα παραχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας στον ΣΚΑΪ.  Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα απαντήσει στις ερωτήσεις της Σίας Κοσιώνη και του Παύλου Τσίμα τη Δευτέρα 01 Δεκεμβρίου στις 22.15, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σε μία συζήτηση εφ’όλης της ύλης. Με τον τρόπο αυτό “εγκαινιάζεται” η προεκλογική περίοδος και όπως εκτιμάται θα ακολουθήσουν και άλλες συνεντεύξεις του Α. Τσίπα σε άλλα ΜΜΕ.


Volley:Η 6η αγωνιστική της Volley League έρχεται με τους αγώνες Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΠΑΟΚ (20:00 , NS3) σήμερα και Λαμία – Παναθηναϊκός (20:00, NS3) στα κανάλια Novasports

FOX: Συνολικά 47 δημοφιλείς σειρές μέσα από τα κανάλια FOX και FOX Life θα μπορούν να παρακολουθήσουν το Δεκέμβριο οι συνδρομητές των Nova, OTE TV και Cyta. Ανάμεσα τους, οι νέες δραματικές σειρές «Crisis» και «How To Get Away With Murder».


«Ελευθεροτυπία»: Αναβλήθηκε, για τις 19 Δεκεμβρίου, η χθεσινή προγραμματισμένη συνέλευση των πιστωτών της Χ.Κ.Τεγόπουλος. Στο μεταξύ η εφημερίδα εξακολουθεί να μην κυκλοφορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: