12.11.14

Αναθέσεις εκτός ΝΕΡΙΤ...

SHORT STORIES

Εθνική: Η ABC Productions  θα έχει την παραγωγή του αγώνα της Παρασκευής της Εθνικής Ελλάδας με τα Νησιά Φερόες. Το κόστος παραγωγής θα ανέλθει σε 25.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, το οποίο θα καταβάλουν εξ ημισείας, η ΝΕΡΙΤ και ο ΟΤΕ TV που θα μεταδώσουν ζωντανά την αναμέτρηση. Στο παρελθόν η ΕΡΤ αναλάμβανε μόνη με δικό της εξειδικευμένο προσωπικό τις εξωτερικές μεταδόσεις των αθλητικών γεγονότων. Τώρα όμως επιλέγει τις εργολαβίες. 


Eurocup:Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Μπούντουσνοστ για το Eurocup είναι απόψε στη Nova. Η αναμέτρηση  της 5ης αγωνιστικής θα μεταδοθεί απόψε(19:00 NS3, NovaGO)   σε περιγραφή του Κωστή Μπότσαρη.

ΕΣΡ: Πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ επέβαλε το ΕΣΡ στο  ΑΡΤ TV για την προβολή τυχερών παιχνιδιών. Επίσης η Ραδιοτηλεοπτική Αρχή, «τιμώρησε» το Nickelodeon, με πρόστιμο 20.000 ευρώ, για προβολή παιδικών παιχνιδιών σε μη επιτρεπόμενη ώρα.

Τένις: To Διεθνές Πρωτάθλημα Τένις Hellenic Zeus ITF Pro Circuit στα κανάλια Novasports.  Την Κυριακή η Nova θα μεταδώσει τον τελικό απλού γυναικών και ανδρών  (10:30, NS1-NS1HD) στο Διεθνές Πρωτάθλημα Τένις Hellenic Zeus ITF Pro Circuit, που θα διεξαχθεί στο Lyttos Beach στη Χερσόνησο του Ηρακλείου. Στην περιγραφή θα είναι ο Νίκος Γαβαλάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια: