22.11.14

Η ΝΕΡΙΤ ζητάει εξαίρεση για το Αθλέτικο Μ.-Ολυμπιακός

ShortStories22.11.2014

Ολυμπιακός: Την εξαίρεση της ΝΕΡΙΤ από την 24ωρη απεργία της Τετάρτης προκειμένου να μεταδοθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Αθλέτικο Μαδρίτης για το  Champions League, ζητάει ο επικεφαλής του αθλητικού τμήμα, Βαγγέλης Ιωάννου με επιστολή του προς την ΕΣΗΕΑ. Η εξαίρεση που ζητάει η ΝΕΡΙΤ περιλαμβάνει την pre game  εκπομπή στις 20.00, τη μετάδοση του αγώνα Αθλέτικο Μ.-Ολυμπιακός και το post game που θα ακολουθήσει.  Στο παρελθόν η ΕΣΗΕΑ έχει χορηγήσει τέτοιες εξαιρέσεις.


ΣΚΑΙ: Ο Σοφοκλής Πιλάβιος Λύνει τη σιωπή του και μιλά για πρώτη φορά από τότε που αποχώρησε από την προεδρία της ΕΠΟ   στη "Δίκη στον ΣΚΑΪ", με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, αυτή τη Δευτέρα(00:15, ΣΚΑΪ)


Novalifε: Η δραματική ισπανική σειρά «Velvet» για τη χρυσή εποχή της μόδας στη Μαδρίτη (δεκαετίες 1950-1960 ) κάνει Πρεμιέρα στις 6 Δεκεμβρίου στο Novalifε.  Η σειρά καθήλωσε 4,8 εκατομμύρια τηλεθεατών στην Ισπανία και ο πρώτος κύκλος της  θα ολοκληρωθεί σε 16 επεισόδια.




ΟΤΕ: Μία από τις εμπορικότερες ταινίες της χρονιάς, το υποψήφιο για Όσκαρ animation “Εγώ ο Απαισιότατος 2" κάνει πρεμιέρα αύριο, Κυριακή (21:00, ΟΤΕ CinemaHD) στην Blockbuster ζώνη, ενώ  την Τετάρτη έρχεται το “Amour” (22.00,OTE CINEMA 2). H ταινία βραβεύτηκε με τον Χρυσό Φοίκινα στις Κάνες, Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας, και αποτελεί κορυφαία δημιουργία του σπουδαίου Αυστριακού σκηνοθέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: