14.11.14

Έρχονται οι "Ράδιο Αρβύλα"

ShortStories14.11.2014

Άδειες TV: Στον «αέρα» βρίσκεται η αδειοδότηση παρόχων περιεχομένου τηλεοπτικών σταθμών καθώς στις 31/12/2014 λήγει η τελευταία προθεσμία για την ολοκλήρωση της χορήγησης αδειών παρόχων περιεχομένου ψηφιακής ευρυεκπομπής. Σε  ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Νίκου Τσούκαλη, η αρμόδια υφυπουργός απάντησε πως  η διενέργεια του σχετικού διαγωνισμού είναι αρμοδιότητα του ΕΣΡ, όμως πρέπει να προηγηθεί η έκδοση Προεδρικού Διατάγματος από το υπουργείο.


«Ράδιο Αρβύλα»: Από τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα (23:15, ΑΝΤΕΝΝΑ) ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς μαζί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον Χρήστο Κιούση επιστρέφουν στις τηλεοπτικές οθόνες.

FOX: Το βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα “American Horror Story “ κάνει πρεμιέρα στο κανάλι FΟΧ αυτή την Κυριακή (23:15, Nova, OTE TV,Cyta) με νέα πλοκή, νέους ήρωες και την Τζέσικα Λανγκ να διευθύνει ένα από τα τελευταία freak shows της Αμερικής τη δεκαετία του ’50.

Άρης: Ο αγώνας Άρης – Αναγέννηση Γιαννιτσών για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας., θα μεταδοθεί την Κυριακή από τη Nova(15:00, NS2,NovaGO)  σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: