2.7.14

Σταθερά εναντίον του λουκέτου της ΕΡΤ η ΠΟΕΣΥ

Short stories 02.07.2014

Tην πάγια και αταλάντευτη θέση του για καταδίκη του πραξικοπηματικού “μαύρου” και του λουκέτου στην ΕΡΤ/ΕΡΤ3 από την τροϊκανή κυβέρνηση, όπως και τη μη αναγνώριση όλων των παρελκόμενων από αυτή την ενέργεια -του μορφώματος της ΔΤ καθώς και της στρεβλής συνέχισης του μορφώματος της ΝΕΡΙΤ, εκφράζει  η ΠΟΕΣΥ. Παράλληλα εκφράζει την αντίθεσή της για την απόπειρα να εκλεγεί εργασιακός εκπρόσωπος του μορφώματος της ΝΕΡΙΤ στην ΕΣΗΕΜ-Θ.


Μενεγάκη: Πρώτη  στη ζώνη της μετάδοσης της εκπομπής της, τερμάτισε η Ελένη Μενεγάκη με ποσοστό τηλεθέασης 23,5%, στο δυναμικό κοινό 15-44, την τηλεοπτική χρονιά 2013-14. Οι υψηλότερες αποδόσεις της εκπομπής σημειώθηκαν στις γυναίκες 25-34 ετών με μέσο όρο 29,2%.


F1: Την Κυριακή 6 Ιουλίου, η F1 επισκέπτεται την υπερσύγχρονη πίστα του Σίλβερστον, και ο Alpha θα είναι εκεί. Η απευθείας μετάδοση του GP Βρετανίας θα ξεκινήσει στις 15:00, ενώ μια ώρα νωρίτερα, στην αντίστροφη μέτρηση "F1 Countdown" θα προβληθούν τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών.

“Rome”: Ο Ιούλιος φέρνει στην οθόνη του Novalifε τον δεύτερο κύκλο της ιστορικής δραματικής σειράς «Rome», παραγωγής  HBO η οποία θα μεταδίδεται από τις 6 Ιουλίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή (23:00).


Δεν υπάρχουν σχόλια: