17.6.14

Ντοκιμαντέρ για την ΕΡΤ από το thepressproject

Short stories17.06.2014


ΕΡΤ: Το αφιέρωμα του ThePressProject, με την υπογραφή του Κώστα Εφήμερου για τον ένα χρόνο αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ είναι πλέον ελεύθερο στον αέρα του διαδικτύου. Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται οι Νίκος Μιχαλίτσης, πρώην τεχνικός διευθυντής της ΕΡΤ, η Μάχη Νικολάρα, εκπρόσωπος δημοσιογράφων τηλεόρασης, ο Νίκος Τσιμπίδας, εκπρόσωπος δημοσιογράφων ραδιοφώνου, ο Νίκος Κορόβηλας, δημοσιογράφος και ο Χριστόφορος Κάσδαγλης  συγγραφέας-δημοσιογράφος.



TEAM:  Εντός του επόμενου διαστήματος αναμένεται να κάνουν τη νέα τους επίσκεψη στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι της TEAM για να συζητήσουν με τους τηλεοπτικούς σταθμούς για τα δικαιώματα του Champions και του Europa League.

ΕΕΤΤ: Αναβολή  για το Φθινόπωρο στο διαγωνισμό για το ψηφιακό μέρισμα των συχνοτήτων.  Ο διαγωνισμός επρόκειτο να διενεργηθεί από την ΕΕΤΤ τον Ιούλιο, όμως το γεγονός πως υπάρχει ζήτημα με τη χαμηλή αποτίμηση των ψηφιακών συχνοτήτων για την τηλεόραση, περιπλέκει τα πράγματα.

 “Κέρδος”: Tην πλήρη αντίθεσή μας στην οιαδήποτε πρόθεση-προσπάθεια του Θωμά Λιακουνάκου να προχωρήσει σε πτώχευση την εφημερίδα”Κέρδος” δηλώνουν οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα και καλούν σε συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη 18 Ιουνίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: