14.6.14

Συνεργασία "Καθημερινής"-Disney

Short stories13.06.2014

Disney: Mε μια εκδοτική προσφορά συλλεκτικής αξίας για όλη την οικογένεια εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την The Walt Disney Company» η «Καθημερινή».Η εφημερίδα θα διανείμει τη «Μεγάλη Βιβλιοθήκη της Disney  με ιστορίες του σχεδιαστή Carl Barks, ενός από τους πιο μεγάλους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Οι ιστορίες αυτές συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο μεγάλα αριστουργήματα της τέχνης των κόμικς.  Η αρχή γίνεται με την ιστορία “Στα ίχνη του Μονόκερω”.



Alpha  Την 1η θέση στη ζώνη προβολής της, στο σύνολο κοινού κατέκτησε η η εκπομπή «60’ Ελλάδα», με τον Νίκο Μάνεση, στον  Alpha, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν 2013-14.

Στοίχημα: Η θυγατρική της Cosmote, e-value ξεκίνησε την πλήρη τηλεφωνική και μέσω διαδικτύου (live web-chat, e-mail) υποστήριξη των παικτών της νέας ηλεκτρονικής στοιχηματικής πλατφόρμας του ΟΠΑΠ,pamestoixima.gr.


Nova: Tην Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, γιορτάζει με ένα απολαυστικό μουσικό αφιέρωμα, το Σάββατο 21 Ιουνίου το Novalifε . Οι συνδρομητές της Nova θα παρακολουθήσουν στιγμές μεγάλων καλλιτεχνών, οι οποίοι κατάφεραν να αλλάξουν την παγκόσμια μουσική σκηνή, όπως οι Madonna, Michael Jackson, B.B. King, αλλά και το θρυλικό συγκρότημα των Beatles.


Δεν υπάρχουν σχόλια: