7.6.14

Στα δικαστήρια για να πληρώσει τους απλήρωτους ο Λυμπέρης!

Short stories

Λυμπέρης: Την Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 έχει οριστεί, μετά από δύο προσχηματικές αναβολές της ιδιοκτησίας,  η εκδίκαση της αγωγής των εργαζομένων στις εκδόσεις Λυμπέρη  για την μη καταβολή των νόμιμων και οφειλόμενων δεδουλευμένων τους. Την ίδια ημέρα έχει οριστεί και η εκδίκαση της αγωγής του ΕΤΑΠ ΜΜΕ κατά της Liberis Publications για την οφειλή ασφαλιστικών εισφορών πλέον των 5.000.000 ευρώ. Οι οφειλές στους περίπου 200 εργαζόμενους της εταιρείας, οι οποίοι δεν έχουν λάβει αποζημιώσεις, ανέρχονται σε περίπου 800.000 ευρώ.


Action24: Την κάλυψη του Μουντιάλ υπόσχεται και το Action24. Από Δευτέρα έως Κυριακή, στις 17.00, θα μεταδίδονται οι εκπομπές  "Today Sports", και "Πάμε Ρίο" ενώ ο Γιώργος Γεωργίου  και ο Σταύρος Βρανάς  θα ανοίγουν τις τηλεφωνικές γραμμές.


Μουντιάλ: Ο δημοσιογράφος Αλέξης Σπύροπουλος θα συνεργαστεί με τη ΝΕΡΙΤ για την περιγραφή του Μουντιάλ. Η ΝΕΡΙΤ θα καταβάλει το ποσό των 2.660 ευρώ για τη συνεργασία, ενώ προβλέπονται τυχόν έξοδα παραγωγής στα 1.000 ευρώ και κάλυψη των καθημερινών του εξόδων.

ΝΕΡΙΤ: Συνεργασία με το κανάλι της  Google, YouTube υπέγραψε η ΝΕΡΙΤ για τη διάθεση του περιεχομένου του τηλεοπτικού σταθμού. Η συμφωνία δεν περιλαμβάνει οικονομικό αντάλλαγμα. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: