14.6.14

"Το τελευταίο αντίο" στον Άρη Σταθάκη

Short stories14.06.2014

Σταθάκης: Σε ηλικία 71 ετών απεβίωσε ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής, και μέλος του ΕΣΡ, Άρης Σταθάκης. Ο δημοσιογράφος γεννήθηκε στον Ασωπό Λακωνίας στις 25 Μαρτίου 1943, ήταν έγγαμος και είχε δύο παιδιά. Στη δημοσιογραφική του πορεία προσπάθησε να πείσει τους οδηγούς να φορούν ζώνες και κράνη . Η κηδεία του θα γίνει την επόμενη  Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014, στις 4 μ.μ., από τον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.




Τηλεθέαση: Μέχρι και το 55,6% έφτασε το μερίδιο τηλεθέασης της Πρεμιέρας του Μουντιάλ με τη μετάδοση του αγώνα  Βραζιλία-Κροατία τον οποίου μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ. Το μερίδιο της στις ηλικίες 15-44, έφτασε το 16,6%.

ΕΤΙΤΑ: Την πρωτοβουλία του Star να προχωρήσει σε εκπαιδευτικά σεμινάρια σε δημοσιογράφους για τη λήψη εικόνων με τη χρήση smartphones, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ένωση των Τεχνικών Τηλεόρασης.

ΟΤΕ: Σε συμφωνία με τη ΝΕΡΙΤ για τα στιγμιότυπα του Μουντιάλ προχώρησε ο ΟΤΕ TV . Τα στιγμιότυπα θα μεταδίδονται από την καθημερινή εκπομπή «Sport Show Brazil 2014».


Δεν υπάρχουν σχόλια: