26.6.14

Άνοδος για τη ΝΕΡΙΤ

Short stories26.06.2014

Μουντιάλ: Το απόλυτο ρεκόρ τηλεθέασης για αθλητικά γεγονότα  δηλώνει πως πέτυχε η ΝΕΡΙΤ με τους αγώνες του Μουντιάλ που έκλεισε η ΕΡΤ, μέσω της EBU. Το μερίδιο αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας αγγίζει στις δυναμικές ομάδες (ηλικίας 25 – 44 ετών) το 81 και 82 % αντιστοίχως, ενώ στην αναμέτρηση με την Ακτή Ελεφαντοστού έφτασε μέχρι και το 85.7%. Τους αγώνες της Εθνικής παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 2,2 εκατ. Έλληνες, αριθμός που φτάνει τα 4 εκατ. στη θέαση ενός τουλάχιστον λεπτού.



ΕΣΡ: Νέα ανανέωση της θητείας των μελών του ΕΣΡ από την κυβέρνηση σε νομοσχέδιο του υπουργείου  Υγείας. Η θητεία για 3μέλη του Συμβουλίου έχει ξεπεράσει το ανώτατο όριο των 8 ετών.

FOX: Δύο νέοι κύκλοι αγαπημένων σειρών κάνουν πρεμιέρα τον Ιούλιο σε Nova και ΟΤΕ TV μέσα από τα κανάλια FOX και FOX Life. Από τις  10 Ιουλίου η επιτυχημένη σειρά «The Bridge» επιστρέφει στο FOX με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων και από τις  16 του ίδιου μήνα, ξεκινάει ο πέμπτος κύκλος της σειράς «The Listener».



Nova: Το Nova Beach Volley Tournament, διοργανώνει για 15η συνεχόμενη χρονιά η Nova σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Οι τελικοί αγώνες Ανδρών και Γυναικών θα μεταδοθούν ζωντανά την Κυριακή (18:00, NS1- NS1HD) σε περιγραφή του Παντελή Λωλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: