10.6.14

Αύριο η συγκέντρωση έξω από το Ραδιομέγαρο!

Short stories10.06.2104


ΕΡΤ: Μεγάλη συγκέντρωση προγραμματίζουν  έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής οι απολυμένοι της ΕΡΤ, αύριο στις 7.00 το απόγευμα. Θεματικές συζητήσεις για την κατάρρευση των θεσμών και της Δημοκρατίας αλλά και για κοινωνικούς αγώνες που  βρίσκονται στην πρωτοπορία τα  τελευταία χρόνια θα μεταδοθούν απευθείας από το δίκτυο της ελεύθερης ΕΡΤ στο ίντερνετ το Ραδιόφωνο και την Τηλεόραση μέσω των ελεύθερων αναλογικών συχνοτήτων της ΕΡΤ.


Nova: Τη μετάδοση 1.129 ωρών τηλεοπτικού προγράμματος και 288 ώρες ραδιοφωνικού, προβλέπει η άδεια συνδρομητικής δορυφορικής τηλεόρασης την οποία έλαβε η  Forthnet Media Holdings(Nova) από το ΕΣΡ. Η άδεια έχει διάρκεια 15 χρόνια.

Alpha: «Οι Έλληνες μετανάστες στην Τουρκία» με ποσοστό 19,2%, οι «Έλληνες που πέτυχαν στην Αλβανία», με  17,7% και «Αυτοί που νίκησαν την κρίση με χρυσές ιδέες» με  15,3% είναι τα τρία επεισόδια της εκπομπής «360» (Alpha) με τη μεγαλύτερη απόδοση.


ΣΚΑΪ: Έως το τέλος του 2014 θα ξεκινήσει από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ η αναμετάδοση στα ελληνικά  της ειδησεογραφικής εκπομπής της Deutsche Welle, «European Journal TV magazine».




Δεν υπάρχουν σχόλια: