11.6.14

Στο Πρωτοδικείο σήμερα για το Alter

Short stories11.06.2014

Alter: Σήμερα, ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ,αναμένεται να συζητηθεί αίτηση δώδεκα εργαζομένων του Alter με την οποία επιδιώκουν την επαναλειτουργία του σταθμού. Η πιθανή επανεκκίνηση του  Alter, όποτε και αν γίνει αυτή, “θα πρέπει να βασίζεται σε αξιόπιστο σχέδιο ουσιαστικής διασφάλισης των δικαιωμάτων τους και όχι σε πρόχειρες ασκήσεις επί χαρτού”  αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.  Επισημαίνει πως δεν πρόκειται να δεχθεί καμία πρόταση η οποία δεν περιλαμβάνει όλους τους δημοσιογράφους και δεν δίνει λύση για την καταβολή των δεδουλευμένων και αποζημιώσεων.


Alpha: H νέα σατιρική σειρά κινουμένων σχεδίων «Από άλλο ανέκδοτο». κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 23 Ιουνίου, (21:45) στον Alpha. Από τη σειρά θα παρελάσουν, ως καρτούν, μεταξύ άλλων και ο Λάκης Λαζόπουλος, η  Ελένη Μενεγάκη, ο Αντώνης Σρόιτερ, κ.α..

«Game of Thrones»: Την Τρίτη 17 Ιουνίου, μόλις 48 ώρες μετά την Αμερική θα μεταδοθεί από τη Nova (22:00, NS1-NS1HD) το συγκλονιστικό φινάλε του τέταρτο κύκλο της επικής σειράς «Game of Thrones», παραγωγής του HBO.


ΕΡΤ: Ραντεβού έξω από το Ραδιομέγαρο δίνουν οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στις 7.00 το απόγευμα . Η διαδήλωση θα μεταδοθεί  απευθείας από το δίκτυο της ελεύθερης ΕΡΤ στο ίντερνετ το Ραδιόφωνο και την Τηλεόραση μέσω των ελεύθερων αναλογικών συχνοτήτων της ΕΡΤ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: