20.2.14

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το Mega

Short stories


Τηλέτυπος: Κρίσιμη μέρα ξημερώνει σήμερα για το Mega. Στο προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο θα τεθεί το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, το οποίο μπορεί τελικά να φτάσει και τα 30 εκατ. ευρώ. Στην αύξηση θα κληθούν να λάβουν μέρος όλοι οι μέτοχοι και όπως είναι γνωστό δεν βρίσκονται όλοι στην ίδια καλή κατάσταση...Επίσης θα συζητηθεί το θέμα της επιλογής του νέου προγράμματος και συγκεκριμένα των νέων ελληνικών σειρών. Για μια ακόμη φορά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.



ΠΟΕΣΥ: Τον τερματισμό της δράσης της ρατσιστικής συμμορίας που επιτέθηκε στη δημοσιογράφο Διονυσία Λάγιου ζητάει η ΠΟΕΣΥ από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, καταγγέλλοντας τη δολοφονική επίθεση εναντίον της συναδέλφου  στο Περιστέρι από ομάδα τραμπούκων, γνωστών στις αστυνομικές αρχές.


ΣΚΑΪ: Με ευχαριστήρια ανακοίνωση  για τη συνεργασία του και την προσφορά του στο πρόγραμμα του καναλιού, έλυσε τη συνεργασία του με τον διευθυντή προγράμματος της τηλεόρασης, Βαγγέλη Μαυρογιάννη. Σε άλλες περιπτώσεις δεν ακολουθήθηκε η ίδια πολιτική. Στο κανάλι θα ακολουθήσουν κι άλλες αλλαγές


**Να αλλάξει η απόφαση του ΕΣΡ που δεν επιτρέπει τη μετάδοση του καναλιού ελληνικών ταινιών πορνό Σειρήνα TV, ζητάει με αίτηση θεραπείας του , ο ΟΤΕ TV. Η νομοθεσία απαιτεί ο προμηθευτής προγράμματος να είναι ανώνυμη εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: