8.2.14

«Legends Stories» με Ολυμπιακό

Short stories

Θρύλος:Στην ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμμπιακού είναι αφιερωμένο το αποψινό «Legends Stories» (18:15, NS2), ενόψει της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ Μέσα από τον φακό της εκπομπής οι συνδρομητές θα θυμηθούν όλα τα μεγάλα ραντεβού του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, τα πρωτοσέλιδα που άφησαν εποχή, τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, τις συνθήκες των αγώνων, τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν, τις φάσεις και τα γκολ που σημάδεψαν τα ευρωπαϊκά ταξίδια των «ερυθρόλευκων».



ΔΤ: Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου θα προβάλει απόψε(19:15), σε απευθείας μετάδοσης η ΔΤ. Τα αγωνίσματα θα περιγράψουν ο Νίκος Τσώνης και ο Κώστας Σκουλάς. Στο ρεπορτάζ θα είναι ο Μιχάλης Μανουηλίδης.

ΝΕΡΙΤ: Σε δημόσια διαβούλευση για τα ψηφιακά διαδραστικά προϊόντα που θα πρέπει να προσφέρουν οι εκπομπές της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου της ΝΕΡΙΤ, προχώρησε η εταιρεία.

Παρενόχληση: Έρευνα για τα φαινόμενα σεξουαλικής θυματοποίησης των Ελλήνων δημοσιογράφων στους χώρους εργασίας , διενεργεί το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η ΕΣΗΕΑ καλεί τους δημοσιογράφους που έχουν υποστεί σεξουαλική βία και παρενόχληση, να συμμετάσχουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια: