7.2.14

«Για ποιο λόγο να διατηρηθεί η δημόσια τηλεόραση»...

Short stories

Χειμερινοί: Την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV απόψε  (18.00-21.00) στο OTE SPORT 3HD. Το πρόγραμμα των μεταδόσεων από τους 11 αγωνιστικούς χώρους του Σότσι ξεκινά από το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, με ζωντανές μεταδόσεις, μαγνητοσκοπημένες προβολές, προγράμματα με στιγμιότυπα μέσα από τα 3 HD κανάλια του OTE TV (OTE SPORT 1HD, OTE SPORT 2HD και ΟΤΕ SPORT 3HD), συμπεριλαμβανομένης και της πορεία της ελληνικής αποστολής στο Σότσι.




Συνέδριο:  Στο  ερώτημα «για ποιο λόγο να διατηρηθεί η δημόσια τηλεόραση» θα απαντήσουν σήμερα (11.00 μ.μ.) στο συνέδριο  του «Nouvel Observateur” με τη συνδρομή της «Καθημερινής» ο Παντελής Καψής και ο καθηγητής Θόδωρος Φορτσάκης.

984: Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου (3 μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα τον Απολογισμό των Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για τα έτη 2011, 2012 και 2013 στο Αμφιθέατρο του "Αθήνα 9,84", στην Τεχνόπολη,  (Γκάζι). 


Forthnet: Βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία» κέρδισε η Forthnet στην απονομή των επιχειρηματικών βραβείων «Γεώργιος Ουζούνης 2013». Το βραβείο εκ μέρους της Forthnet παρέλαβε ο Γρηγόρης Κατσογιάννης, διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: