12.2.14

...Ακολουθούν οι «αδιάβλητες» συνεντεύξεις στη ΝΕΡΙΤ



Σε ισχύ βρίσκεται ο διαγωνισμός  της ΝΕΡΙΤ. Αν και τα στοιχεία των αρχικώς επιτυχόντων δημοσιεύτηκαν στο Internet, αποκαλύπτοντας την κατάταξη των δημοσιογράφων και των καλλιτεχνών για τις επίμαχες 132 θέσεις, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΝΕΡΙΤ δεν πρόκειται να ακυρώσει τη διαδικασία. Επιλέγει αναφέρουν οι  πληροφορίες τη  διαδικασία της ΕΔΕ για τον τρόπο που αναρτήθηκαν τα στοιχεία,  θεωρεί πως δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα.



Τι φαίνεται πως συνέβη.  Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε από το ΔΣ της  ΝΕΡΙΤ στο Εποπτικό Συμβούλιο της εταιρείας, η  ICAP έκανε ... τεχνικές δοκιμές με την λίστα που είχε διαμορφωθεί η οποία Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δημοσιεύτηκε στο Internet και εντοπίστηκε από σειρά ιστοσελίδων, αποκαλύπτοντας την κατάταξη που είχε ήδη γίνει. Η επιλογή της ICAP έναντι του ποσού των 56.000 ευρώ φέρει την υπογραφή του διευθύνοντος συμβούλου της ΝΕΡΙ, Γιώργου Προκοπάκη, με βάση τη σχετική δυνατότητα που του δίνει το καθεστώς λειτουργίας της εταιρείας.



Πάντως, ο ...ιντερνετικός διαγωνισμός της ΝΕΡΙΤ έχει και άλλα στάδια. Το κρίσιμο μέρος είναι η συνέντευξη με τους προκριθέντες, που δίνει περισσότερα από τα μισά μόρια. Είναι αντιληπτό πως πλέον μετά τη δημοσίευση των στοιχείων όλοι θα επιδιώξουν να συγκεντρώσουν τα καλύτερα δυνατά χαρτιά στις συνεντεύξεις που θα γίνουν με τους αξιολογητές τους, οι οποίοι επίσης θα προσληφθούν  για τη συγκεκριμένη δουλειά. Για όσους «κοπούν» από τη διαδικασία μοιράζονται ήδη υποσχέσεις πως θα βρουν δουλειά ως συμβασιούχοι...  

Δεν υπάρχουν σχόλια: