4.2.14

Το τέλος της "Γυναίκας"

Short stories04.02.2014

«Γυναίκα»: Μειώνει τον αριθμό των περιοδικών της η «Καθημερινή». Η ιδιοκτησία της εφημερίδας αποφάσισε να σταματήσει την έκδοση του ιστορικού περιοδικού γυναίκα, όπως και των περιοδικών «Κτήμα & Κήπος» και Light & Healthy που συνόδευαν την κυριακάτικη έκδοση. Παραμένουν στη ζωή, ο «Γαστρονόμος», το εβδομαδιαίο «Κ» και το περιοδικό «Ερασιτέχνης Κηπουρός» που θα διανέμεται πλέον με την εφημερίδα.


Mega: Σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου σε ποσό έως και 15 εκατ. ευρώ σχεδιάζει να προχωρήσει, εντός του 2014 η Τηλέτυπος(Mega), όπως αποφάσισαν οι μέτοχοι της στο τελευταίο ΔΣ της εταιρείας.

ΔΤ: Υπό τον έλεγχο της ΝΕΡΙΤ πέρασε η ΔΤ, το μόρφωμα του υπουργείου οικονομικών, με βάση τη σχετική υπουργική απόφαση και τη σύμβαση που υπέγραψαν οι, Γ. Προκοπάκης και  Γ. Μάναλης (ΔΤ). 


ΟΤΕ TV: Την απονομή των βραβείων BAFTA 2014 που θα αναδείξουν τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, θα μεταδώσει ζωντανά, αποκλειστικά και σε high definition ο OTE TV, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, από το κανάλι ΟΤΕ CINEMA 1 HD.

1 σχόλιο:

sokratis είπε...

ρε παιδιά πια είναι τα βραβεία BAFTA θα μας τρελάνει ο οτε; απομίμηση των όσκαρ είναι;σιγά μην δούμε και τα ινδικά βραβεία.έτσι προσπαθεί να χτυπήσει τα όσκαρ της NOVA;