15.2.14

Θεοδωράκης: Θα δείξουμε την εκπομπή

Short stories15.02.2014

 Super League: Και τις εννέα αναμετρήσεις της  25ης αγωνιστικής καλύπτουν  τα κανάλια Novasports το διήμερο 15-17 Φεβρουαρίου. Το ενδιαφέρον να εστιάζεται κυρίως στις αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Πλατανιάς, Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ, Άρης – Βέροια και Πανθρακικός - Παναθηναϊκός. Μετά το τέλος των ματς ακολουθεί απόψε η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Σάββατο!» την οποία θα παρουσιάσει o Γρηγόρης Παπαβασιλείου και αύριο  ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» με παρουσιαστές τους Αντώνη Πανούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο και Δημήτρη Παπανικολάου.




 “Πρωταγωνιστές”: Επιμένει το Mega και ο Σταύρος Θεοδωράκης και θα μεταδώσουν την εκπομπή έρευνας για το έγκλημα στο Φαρμακονήσι, παρά την απαίτηση απαγόρευσης που ζήτησε η εισαγγελέας πρωτοδικών της Κω.

Διαφήμιση:Το ποσό των  375 εκατ. ευρώ της ονομαστικής διαφημιστικής δαπάνης συγκέντρωσαν από κοινού το 2013, από τα συνολικά 571 εκατ. ευρώ της αγοράς.  Το Mega είχε μεικτά έσοδα 193,5 εκατ. ευρώ και ο ΑΝΤ1 182 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία της Media Services.

**ΑΕΚ: Τον αγώνα  της ΑΕΚ με το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, θα μεταδώσει το Novasports3 αύριο (15:00). Στην περιγραφή από το Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι ο Μιχάλης Κατσαφάδος ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Μανώλης Βογιατζάκης.




Δεν υπάρχουν σχόλια: