14.2.14

Χορτάσαμε διαφάνεια


Short stories14.02.2014

Προσλήψεις: Διαφάνεια υποσχέθηκε ο υφυπουργός δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής, μιλώντας στη Βουλή, τρεις μέρες μετά τη δημοσιοποίηση στο  Internet  των στοιχείων του διαγωνισμού για τις 132 θέσεις δημοσιογράφων και καλλιτεχνών. Για την κυβέρνηση και τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα με το διαγωνισμό. Ο Π. Καψής ανέφερε πως θα τηρηθούν απαρεγκλίτως -με βάση τον νόμο- τρία στάδια: αξιολόγηση των τυπικών προσόντων των υποψήφιων, αξιολόγηση του βιογραφικού τους και της εμπειρίας τους και συνέντευξη.



Alpha:  Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Την  επόμενη Τρίτη  ( Alpha 21:00) στήνεται το πρώτο από τα τέσσερα Τσαντίρια της χρονιάς στήνεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.  Θα ακολουθήσει εκπομπή από τη Θεσσαλονίκη.
                                                                       
 Δρούζα: «H αγαπημένη παρουσιάστρια θα δίνει καθημερινά μέσα από την εκπομπή της έγκυρες απαντήσεις σε όλα όσα απασχολούν τους τηλεθεατές” αναφέρει για την ανακοίνωση της συνεργασίας της με την Άννα Δρούζα, ο Σκάι.

“Αυγή”: Σήμερα θα ψηφίσουν οι εργαζόμενοι της “Αυγής” επί της πρότασης που κατέθεσε η εργασιακή επιτροπή της εφημερίδας για μεσοσταθμική μείωση των αποδοχών τους κατά 14%. Η διοίκηση της “Αυγής” ζητάει να μειωθούν οι μισθοί  κατά 20%


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ 14 ΦΕΒ. ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΕΓΙΝΕ Η 1η ΔΙΚΗ (ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ) ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚ.ΓΡΑΦ. ΤΟΥ Λ.ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ Κ Γ.ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ κ.ΠΕΡΠΑΤΑΡΗ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
Η ΕΔΡΑ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ,
ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ Π. ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ.
Η ΕΔΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΑΝΗΚΕ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΛ.ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΠΕΡΙ ΑΚΥΡΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ.

serenata είπε...

Και η Ελληνοφρένεια της Τρίτης;;