12.2.14

Δεοντολογία, δημοσιογράφοι,τράπεζες

Short stories12.02.2014
ΠΑΟΚ: Προετοιμάζεται ο ΑΝΤ1 για «τη μάχη των Αετών» στην Τούμπα την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου (20.00) στην πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ και της Μπενφίκα και έπαθλο την πρόκριση στους 16 του Europa League. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Μιχάλης Τσώχος. Μετά τα μεσάνυχτα, θα ακολουθήσει  η εκπομπή Europa League Live με τον Ιάκωβο Φιλιππούση και το τρίτο ημίχρονο, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, με  όλα τα γκολ των πρώτων αγώνων στη φάση των 32.


Δεοντολογία(1) “Είναι αυτονόητο, ότι τυχόν ανάλογες περιπτώσεις αποδοκιμάζονται απόλυτα, καθώς έρχονται σε πλήρη αντίθεση όχι μόνο με την δημοσιογραφική δεοντολογία, αλλά και με την επιβαλλόμενη στοιχειώδη κοινωνική συμπεριφορά” αναφέρει το  Εποπτικό όργανο δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ, σε ανακοίνωση για τις σχέσεις δημοσιογράφων τραπεζών.
Δεοντολογία(2): Προσθέτει όμως  πως “προκειμένου όμως να αντιμετωπισθούν με υπευθυνότητα τέτοια νοσηρά φαινόμενα, θα πρέπει να δίνονται στη δημοσιότητα ονόματα και συγκεκριμένα στοιχεία”.


Mega: Και επίσημα ανακοίνωσε το Mega τη συνεργασία του με τη Ζέτα Μακρυπούλια στην παρουσίαση του μουσικού show «Just the two of us» από τον επόμενο  Μάρτιο. Επιλέγοντας σε δημοφιλή πρόσωπα το κανάλι ελπίζει σε ανάκαμψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: