11.2.14

Οι "συστάσεις" του ΕΣΡ

Short stories11.02.2014

ΕΣΡ: Υποχρεωτική είναι πλέον η μετάδοση από μή ενημερωτικούς σταθμούς,  ελληνικού προγράμματος σε ποσοστό τουλάχιστον 3% τη βδομάδα για άτομα που έχουν αδυναμία όρασης. Την υπενθύμιση αυτή κάνει το ΕΣΡ, ξεχνώντας όμως να ανακοινώσει στοιχεία αν για παράδειγμα τηρούνται οι υπόλοιπες υποχρεώσεις από τους τηλεοπτικούς σταθμούς (πχ αναλογία ξένου- ελληνικού προγράμματος. Επίσης, οι μή ενημερωτικοί σταθμοί έχουν την υποχρέωση μετάδοσης ξενόγλωσσου προγράμματος σε ποσοστό τουλάχιστον 3%, με υπότιτλους στα ελληνικά. 


ΕΣΗΕΑ: Για μία ακόμη φορά το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ  καταγγέλλει, την εργοδοσία του Πηγάσου η οποία  προχώρησε σε νέες περικοπές, αρνούμενος κάθε τον διάλογο! Πρόκειται για την τέταρτη μείωση μισθών στα αθλητικά ΜΜΕ του ομίλου.

Πανιώνιος: Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της  Nova θα έχουν σήμερα το απόγευμα (17.40) την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από το Novasports 3 τον αγώνα Νίζνι - Πανιώνιος στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των «32» του Eurocup στο μπάσκετ.


Mega: Οδεύει προς την ακροδεξιά η Ευρώπη; Στο ερώτημα αυτό επιχειρεί να απαντήσει απόψε (23.00) η εκπομπή “Έρευνα” με τον Παύλου Τσίμα, με ταξίδια και συνεντεύξεις στο Παρίσι, το Λονδίνο, το Όσλο και τη Βουδαπέστη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: