17.1.14

O Τσεκούρας στον Ταγματάρχη

Short stories 17.01.2014

“Λαμπατέρ”: Ο διευθυντής της εφημερίδας «Έθνος»  Θανάσης Τσεκούρας και ο  πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης θα είναι οι επόμενοι φιλοξενούμενοι της εκπομπής “Λαμπατέρ». Μεταξύ άλλων, ο Θ. Τσεκούρας μιλάει αυτή τη Δευτέρα (23.00)  για τα πολιτικά πεπραγμένα, καθώς επίσης για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος της Super League, Γιάννης Μώραλης, τοποθετείται για το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και γενικότερα για την κατάσταση που βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.



ΕΣΡ: Χωρίς αποτέλεσμα η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για την επιλογή των νέων μελών του ΕΣΡ, του ΑΣΕΠ και της ΑΔΑΕ, καθώς δεν επιτεύχθηκε η απαιτούμενη ομοφωνία των 4/5 που ζητάει ο νόμος.

Alter: Αναβλήθηκε για τις 27 Ιουνίου η δίκη των υπευθύνων  τηλεοπτικού σταθμού Alter, , από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων  Το δικαστήριο διέταξε το ελληνικό Δημόσιο να προσκομίσει αναλυτική κατάσταση των καταβληθέντων μισθών προς τους εργαζομένους του ALTER.


«Πρωταγωνιστές»:  Τρεις μέρες με τους κρατούμενους της Κασσαβέτειας πέρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης για την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» ρωτώντας τι λένε οι ίδιοι οι φυλακισμένοι για τις άδειες στους ισοβίτες  και τους άλλους κρατούμενου. Το επεισόδιο θα προβληθεί την επόμενη Τρίτη (23.40, MEGA).




Δεν υπάρχουν σχόλια: