17.1.14

Τα μυστικά της “ανατροπής” που πέτυχε η Forhnet



Τη μεγάλη “ανατροπή” πέτυχε η  Forthnet ολοκληρώνοντας επιτυχώς την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου. Συγκέντρωσε 29,1 εκατ. ευρώ και προσέλκυσε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα αρχικά τη WIND με 32% και στη συνέχεια τη  Vodafone με ποσοστό 7%,  που πλαισιώνουν την  EIT που κατέχει το 44% της εταιρείας. Ο όμιλος ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο σε συνδρομές συνολικά έχοντας 450 χιλιάδες συνδρομητικής τηλεόρασης.


Στις πετυχημένες κινήσεις που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα περιλαμβάνονται εμπορικές συμφωνίας  και νέα προϊόντα. Για παράδειγμα η νέα  υπηρεσία Nova 3Play προσέλκυσε νέους συνδρομητές. Κεντρικό ρόλο παίζουν οι  συμφωνίες της στα αθλητικό πεδίο. Η  Forthnet/ Nova επέκτεινε τη συμφωνία της με τη   SuperLeague  ως τη σεζόν 2016-17, εξασφαλίζοντας και τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού παρά την κόντρα του Σκάι με τον όμιλο της συνδρομητικής τηλεόρασης. Παράλληλα πήρε τα δικαιώματα της ΑΕΚ  στη Γ ΄Εθνική ξεκίνησε συνεργασία  με τη Basketleague, και ανανέωσε  με τη Volleyleague, χτίζοντας τη λογική πως παρέχει όλες τους αγώνες για τις ομάδες των Ελλήνων φιλάθλων.  Διαθέτει παράλληλα τις αναμετρήσεις  του  Champions League, του  Europa League και της  Euroleague Basketball με τη συμμετοχή ελληνική ομάδων, έχοντας αθλητικό θέαμα όλη τη βδομάδα.


Στον τομέα του προγράμματος η Nova πέτυχε την ανανέωση των  συμφωνιών με τα μεγαλύτερα studio του Hollywood, 20th Century Fox, Warner Bros και Odeon όπως και με το κανάλι History Channel. Οι συμφωνίες αυτές έχουν το χαρακτηριστικό πως περιλαμβάνουν και τα αποκλειστικά δικαιώματα της μετάδοσης των ταινιών και των σειρών  και μέσω PC, tablets και smartphones, μέσω της υπηρεσίας Nova Go.

Δεν υπάρχουν σχόλια: