18.1.14

"Μαφιόζικου τύπου ενέργειες..."

Short stories
Πρετεντέρης:  Με ανακοίνωσή του το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ “καταδικάζει τη μαφιόζικου τύπου ενέργεια αποστολής φακέλου με σφαίρες προς τον Γιάννη Πρετεντέρη”.  Η προσπάθεια τρομοκράτησης του είναι πλήγμα στην ελεύθερη διατύπωση της γνώμης των δημοσιογράφων και εν γένει του δημοσιογραφικού λειτουργήματος”, αναφέρει . Και καταλήγει, επισημαίνοντας πως ‘είναι μια απαράδεκτη ενέργεια που λειτουργεί αποπροσανατολιστικά και δίνει δυνατότητες αξιοποίησης της σε όλους αυτούς που θέλουν να εμπεδωθεί ένα γενικευμένο αίσθημα ανασφάλειας στην κοινωνία”.


ΟΤΕ TV: Με το κανάλι E-Entertainment εμπλουτίζει το πρόγραμμα του  ο ΟΤΕ TV, ενόψει της απονομής των Όσκαρ. Το κανάλι μεταδιδόταν σε αποκλειστικότητα μέχρι πρότινος από τη Nova.

Alpha: Την ιστορία  του ειδικού φόρου, ύ που επιβλήθηκε στο πετρέλαιο θέρμανσης, και τους κινδύνους για την υγεία εκατομμυρίων πολιτικών από το φαινόμενο την αιθαλομίχλη  που τον ακολουθεί, ξετυλίγει η εκπομπή «360°» την Τρίτη 21 Ιανουαρίου (23:45, Alpha) με τη Σοφία Παπαϊωάννου.


ΑΕΚ: Τον αγώνα ΑΕΚ – Ερμής Ζωνιανών θα μεταδώσει αύριο (15:00, NS3) η Nova  ζωντανά από το ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιώργος Λιώρης ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Μανώλης Βογιατζάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: