11.1.14

Ενοικιάζεται η ΔΤ από τη ΝΕΡΙΤ...

Short stories11.01.2014

ΔΤ-ΝΕΡΙΤ: Νέο φόρμουλα συνεργασίας σκέφτηκαν στην κυβέρνηση για να καλύψουν το κενό μετάδοσης  προγραμμάτων  Δημόσιας Τηλεόρασης και Ραδιοφωνίας.  Η «ιδέα» που έχει πέσει στο τραπέζι και φαίνεται πως βαίνει προς υλοποίηση είναι η ΝΕΡΙΤ να «νοικιάσει» την υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών ΔΤ. Με τον τρόπο αυτό θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της ελληνικής προεδρίας στην ΕΕ, το μόρφωμα της ΔΤ και θα αρχίσει να χρηματοδοτείται από τα χρήματα που έρχονται υπέρ της ΝΕΡΙΤ από το ανταποδοτικό τέλος!



**Τατσόπουλος: Ο πλέον περιζήτητος βουλευτής είναι ο Πέτρος Τατσόπουλος. Από την πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική συνεργασία στο “1821) στο Σκάι, τώρα μάλλον θα βρει στέγη στο  Action 24, έχοντας τη συμμετοχή σε ραδιοφωνική εκπομπή στο Βήμα FM. Το βιβλίο του, «Με την καλοσύνη των άλλων» διανεμήθηκε από το «Θέμα».

ANT1: Σε χώρες, όπως η Τουρκία, η Ουγγαρία και η Πολωνία, παράλληλα, με την επένδυση που έχει κάνει ήδη στη Ρουμανία, θέλει να επεκταθεί ο όμιλος ΑΝΤ1, σύμφωνα με τις δηλώσεις του νέου γενικού διευθυντή, Peter Smith στους  Financial Times.  

«Παρασκήνιο»: Ο οικονομικός συντάκτης Χρήστος Κώνστας αναλαμβάνει τη διεύθυνση του  «Παρασκηνίου.  Με την εφημερίδα συνεργάζονται η Έλλη Τριανταφύλλου, η  Ελένη Καλογεροπούλου, ο Άγγελος Μόσχοβα, ο  Βαγγέλης Γιακουμής, κι άλλοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: