17.10.13

Ταινίες πρώτης προβολής στον ΟΤΕ TV

Short stories 17.10.2013


Περισσότερες από 60 ταινίες πρώτης προβολής από την εταιρεία διανομής Σπέντζος Φιλμ εξασφάλισε ο ΟΤΕ TV. Ταινίες που σύντομα θα προβληθούν στους κινηματογράφους, όπως το
ο «Hunger Games:Catching Fire» με την Τζένιφερ Λόρενς, το θρίλερ «A Most Wanted Man»  οι νέες ταινίες του Τέρενς Μάλικ, «Knight of Cups»με τον Κρίστιαν Μπέιλ, καθώς επίσης η ήδη διάσημη νέα σκηνοθετική δουλειά του Λαρς Φον Τρίερ «Nymphomaniac», θα προβληθούν σε πρώτη προβολή αποκλειστικά στα κανάλια OTE Cinema.


Εφημερίδα: Στην έκδοση της εφημερίδας «Kontra News» προχωράει ο τηλεοπτικός σταθμός Kontra, συμφερόντων του Γ. Κουρή, από τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου. Θα πωλείται προς 50 λεπτά.


**Κάτω από την πίεση των ακροατών και της εταιρείας Music Heaven, ο ραδιοφωνικός σταθμός Atlantis FM ακύρωσε την προγραμματισμένη συνέντευξη με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ταινίες: Γεμάτος από… συναίσθημα καταφθάνει ο Νοέμβριος στα κανάλια Novacinema. Ανάμεσα στις παραγωγές που θα προβληθούν, ξεχωρίζουν οι blockbuster ταινίες «Οδηγός Αισιοδοξίας», «Django, Ο Τιμωρός» και «The Twilight Saga: Χαραυγή-Μέρος 2».


Δεν υπάρχουν σχόλια: