16.10.13

Παράτυπες προσλήψεις


Στοιχεία για παράτυπες προσλήψεις στη «Δ.Τ.» έχει στα χέρια της η ΠΟΣΠΕΡΤ. Πρόκειται για εργαζόμενους που αν και δεν είχαν τις προϋποθέσεις βρέθηκαν τελικά με δίμηνη σύμβαση στη «Δ.Τ.» στις προσλήψεις που έκανε το υπουργείο οικονομικών. Όλα αυτά τα στοιχεία αναμένεται να προωθούν στη δικαιοσύνη, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση, αναζητά τρόπους να μπει στο Ραδιομέγαρο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα
Ο Γκίκας Μάναλης ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρεία τις προσλήψεις προσωπικού,ενώ η "αμαρτωλή" ΕΡΤ απο το 2004 και μετά ,συνεργαζόταν με το Α.Σ.Ε.Π
Στις πρώτες προσλήψεις στην Δ.Τ δεν αναφέρονταν τα μόρια των επιτυχόντων ,ούτε αυτά των απορριφθέντων .Το ΑΣΕΠ,απο την άλλη, είχε καταρτήσει πίνακες με τα στοιχεία όλων των αιτούντων στους διαγωνισμούς της ΕΡΤ , το 2004 και το 2006,και βέβαια υπήρχε το δικαίωμα της ένστασης και επανεξέτασης της αίτησης.
Η κυβέρνηση μόνο για τη Δ.Τ ετοιμάζεται να ψηφίσει (ν)τροπολογία για παράταση των συμβάσεων μέχρι τους 10 μήνες,ενώ οι νόμοι για το εποχικό προσωπικό το απαγορεύουν !
Επίσης η σύμβαση για τα δικαιώματα της μετάδοσης των αγώνων μπάσκετ της Α1 κατηγορίας ,έχει ενδιαφέρον γιατί μόνο για τις 2 Αθηναϊκές ομάδες ,δαπανούνται 1.800.000 ευρώ ενώ πέρυσι η ΕΡΤ είχε δαπανήσει τα διπλά χρήματα για ΟΛΕΣ τις (14 συνολικά) ομάδες της κατηγορίας Α1
ιδού τα στοιχεία :
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B%CE%9B6%CE%97-71%CE%A3

http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B%CE%9B%CE%A1%CE%97-%CE%A5%CE%9B%CE%91