3.10.13

ΠΟΕΣΥ: "Εγκληματικές προθέσεις από τους υπόδικους νεοναζί"

Short stories 03.10.2013

ΠΟΕΣΥ : Με φρίκη και αποτροπιασμό καταδικάζει το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ “το νέο απειλητικό και υβριστικό παραλήρημα των υποδίκων νεοναζιστών βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά των εκπροσώπων του Τύπου –και ειδικότερα των τηλεοπτικών συνεργείων–, κατά την έξοδό τους από το κτίριο της Σχολής Ευελπίδων”. “Οι λεονταρισμοί με φράσεις όπως «θα σταματήσουμε μόνο με σφαίρες», αποκαλύπτουν τις εγκληματικές προθέσεις τους, αλλά δεν πτοούν κανένα εργαζόμενο στον Τύπο,  αναφέρεται σε ανκοίνωση της ομοσπονδίας. Η ΠΟΕΣΥ καλεί τους δημοσιογράφους να συνεχίσουν άφοβα τα ερευνητικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ που αφορούν τις εγκληματικές, απάνθρωπες και αντιδημοκρατικές δράσεις του νεοναζιστικού μορφώματος.

ΔΟΛ: Νέες ατομικές συμβάσεις με μειώσεις αποδοχών κατά 30% προβλέπονται στο ΔΟΛ, μετά το τελευταίο κύμα απολύσεων των δημοσιογράφων από την εταιρεία. Τη Δεύτερα ο ιδιοκτήτης του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης θα πάει στην ΕΣΗΕΑ για να συζητήσει το σχέδιο του.

Alpha: Πρεμιέρα την Τρίτη 15 Οκτωβρίου για την εκπομπή «360ο» στον Alpha. Η εκπομπή που παρουσιάζει η Σοφία Παπαϊωάννου  θα ερευνήσει σε βάθος θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη και θα αναδείξει διαφορετικές παραμέτρους.

E-Channel: Δύο νέες εκπομπές στο E-Channel. Από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, δύο νέες ενημερωτικές εκπομπές εντάσσονται στο πρόγραμμα του  E-Channel . Πρόκειται για τα “Ανοιχτά Αυτιά”(07.00-10.00) ,με τον Νίκο Νικολόπουλο και την  Ξένια Γώγου και το “Face to Face» (12:00 έως τις 15:00) με  τη  Φαίη Μαυραγάνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: