22.10.13

Αγοράζουν τηλεοπτικά δικαιώματα από τον Προϋπολογισμό!

Short stories22.10.2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ η επιβάρυνση του προϋπολογισμού από τη λειτουργία της “Δ.Τ.” Με απόφαση που υπογράφει ο Ειδικός Διαχειριστής της ΕΡΤ ΑΕ, Γκίκας Μάναλης εγκρίνεται από την “TAF Sports Marketing” η αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στη Basket League, για τη σεζόν 2013-14 αντί ποσό 1.800.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Η «Δ.Τ.» αποκτάει ακόμη το δικαίωμα προβολής των αγώνων και στο Internet και της ανταλλαγής των στιγμιοτύπων.




Ραδιόφωνο: Η συμμαχία του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ , Νίκου Μπιλίρη, με τον πρώην γενικό διευθυντή της ΕΡΑ, Αντώνη Ανδρικάκη, “Στη διαπασών”, είχε ως αποτέλεσμα την απόκτηση της πλειοψηφίας των 3 ραδιοφωνικών σταθμών του Ανδρέα Κώστα Γιαννίκου. Στον έλεγχο της νεοϊδρυθείσας εταιρείας,  πέρασαν  οι σταθμοί,  Pepper 96.6, τη διεύθυνση του οποίου έχει ο πρώην διευθυντής του Kosmos Γ. Μουχταρίδης, ο  88.6 FM και Oasis 88.  

Mega: Στο 32,73% από 27,92% διεύρυνε το μερίδιο  της στην  Τηλέτυπος ο Πήγασος, μετά την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου του Mega, κατά 15 εκατ. ευρώ.

Volley:  Ο άσος του Φοίνικα Σύρου, Θάνος Παπαδημητρίου, ανοίγει τα χαρτιά του στον Παντελή Λωλή “Στο φιλέ”(19:00, NS1 & NS1 HD) σε ζωντανή σύνδεση από το νησί των Κυκλάδων.

Alpha: Στην Ίμβρο ταξιδεύει απόψε η εκπομπή «360Ο» με τη Σοφία Παπαϊωάννου λίγες μέρες πριν το ιστορικό γεγονός της επαναλειτουργίας του ελληνικού σχολείου στο νησί, το οποίο οι Τούρκοι είχαν κλείσει με τη βία, μετά τα γεγονότα του 1964. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: