18.10.13

Πληρώστε για το άρθρο σας. Είναι νόμιμο...

Short stories 18.10.2013

Πληρωμένα ρεπορτάζ: Η απαγόρευση δημοσιεύσεως στον γερμανικό γραπτό Τύπο χρηματοδοτούμενων  άρθρων χωρίς τη σήμανση «αγγελία» δεν είναι καταρχήν αντίθετη προς  το δίκαιο της Ένωσης, έκρινε  το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης   Στη Γερμανία σχεδόν όλοι οι περιφερειακοί νόμοι περί ΜΜΕ  επιβάλλουν  στους εκδότες περιοδικών εντύπων την υποχρέωση να επισημαίνουν διά της χρήσεως του όρου  «αγγελία»κάθε δημοσίευση στα περιοδικά έντυπά τους για την οποία λαμβάνουν  αμοιβή.


Τροπολογία:  Για την Τρίτη μετατέθηκε η συζήτηση της επίμαχης τροπολογίας που καταστρατηγεί το καθεστώς των προσλήψεων και παρατείνει τις συμβάσεις στη “Δ.Τ.” από 2 σε 10 μήνες.

ΕΡΤ: Να αναλάβουν οι εργαζόμενοι την ευθύνη κάλυψης της ελληνικής προεδρίας στην ΕΕ, προτείνει η ΠΟΣΠΕΡΤ στην αντιπαράθεσή της με τον Π. Καψή, ενώ οι 32 βουλευτές της ΝΔ προετοιμάζουν το έδαφος για  την παρέμβαση του εισαγγελέας

ΟΤΕ TV: Κορυφαίοι αγώνες από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα  ποδοσφαίρου, μπάσκετ, μηχανοκίνητο αθλητισμό, τένις και χάντμπολ, παίζουν και αυτή την εβδομάδα ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στον OTE TV. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: