16.10.13

Θα απονεμηθούν τα Δημοσιογραφικά Βραβεία του Ιδρύματος Μπότση

Short stories16.10.2013
Βραβεία: Για 30η χρονιά το ΄Ιδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση θα απονείμει τον προσεχή Δεκέμβριο τα  καθιερωμένα Δημοσιογραφικά Βραβεία. Τα Βραβεία, θα απονεμηθούν όπως ορίζει η διαθήκη του Αθ. Μπότση σε δημοσιογράφους που έχουν να παρουσιάσουν σημαντικές επιτυχίες, σε οποιονδήποτε τομέα – σε εφημερίδα, ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαδίκτυο, φωτογραφία –και που διακρίθηκαν για το σεβασμό τους στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. ΄Εως τις 25 Οκτωβρίου2013 το ΄Ιδρυμα Μπότση θα δέχεται υποψηφιότητες για βράβευση.


Βήμα  FM: Παραμένει τελικά στη διεύθυνση του Βήμα FM, ο Βασίλης Χιώτης, ανακαλώντας την παραίτησή του, μετά τη δέσμευση της ιδιοκτησίας του ΔΟΛ πως δεν θα γίνουν απολύσεις.

ΕΡΤ: Ερώτηση στην Κομισιόν για την επιβάρυνση του προϋπολογισμού από το το κλείσιμο της ΕΡΤ και την δημιουργία της νέας “Δ.Τ”; κατέθεσε ο ευρωβουλευτής των οικολόγων Πρασίνων, Νίκος Χρυσόγελος.

ΑΕΠΙ: «Ως κράτος εν κράτει λειτουργεί η ΑΕΠΙ” υποστηρίζει σε ερώτησή του , προς τους υπουργούς Πολιτισμού, Δικαιοσύνης, Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και Υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Σίμο Κεδίκογλου, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Τ. Κουϊκ.


 Volley: Η 2η αγωνιστική της Volley League έρχεται με ντέρμπι στα κανάλια Novasports. Το  διήμερο 18-19 Οκτωβρίου  η Nova θα μεταδώσει  τους αγώνες Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: