10.10.13

"Ψάχνονται" οι "Συντάκτες"

Short stories

Nova: Το Novalifε, το ψυχαγωγικό κανάλι της Nova με αγαπημένες ταινίες και σειρές αλλά και καθημερινές εκπομπές, υποδέχεται δυναμικά τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο Λάμπης Ταγματάρχης και η παρέα του ανάβουν ξανά το δικό τους «Λαμπατέρ» (14/10) ενώ ο Δημήτρης Κουρούμπαλης και η Κατερίνα Γερονικολού επιστρέφουν με το ανανεωμένο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Lifεtime». Στην παρέα προστέθηκε από φέτος, γεμάτη γευστικές λιχουδιές και πρωτότυπες ιδέες συνταγών, η εκπομπή «Cinemam» με την σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη.




Σκάι :  Πρεμιέρα στην ελεύθερη τηλεόραση για την κορυφαία σειρά της HBO, «Games of Throne» στο Σκάι αυτή τη Δευτέρα  (23.15). Ακόμη στο Σκάι ξεκινούν οι σειρές “Ringer», « Blue Bloods”, καθώς και ο 11ος κύκλος της σειράς CSI  Las Vegas.

«Εφημερίδα Συντακτών»: Ενδιαφέρον για την είσοδο στην «Εφημερίδα των  Συντακτών» και την απόκτηση ποσοστού ως 30%, έχουν εκδηλώσει επιχειρηματίες. Θέτουν όμως όρο να εκπροσωπηθούν μέσω δικηγόρων, θέλοντας να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Volley: Η αυλαία του πρωταθλήματος της Volley League για την σεζόν 2013-2014 ανοίγει το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου και οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο σπουδαία παιχνίδια (ΠΑΟΚ-Νίκη, Παμβοχαϊκός-ΑΕΚ) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: