13.9.13

Θρύλος και Nova πάνε Ευρώπη



Η Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Θρύλου στη Nova. Η μεγάλη πρεμιέρα του πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League, είναι στη Nova(NSovasports 2 , Novasports2 HDP αυτή την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου (21.45). Τα κανάλια Novasports ετοιμάζουν μια μεγάλη παραγωγή από το «Γ. Καραϊσκάκης» για την κάλυψη της αναμέτρησης.



Το σχέδιο περιλαμβάνει 30 κάμερες, 3 εκ των οποίων θα είναι Super Slow Motion, με τις οποίες θα καλυφθεί ο αγώνας, το  pre και το post game και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών ενώ συνολικά περισσότερα από 100 άτομα, δημοσιογράφοι, τεχνικοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί θα απασχοληθούν για τον αγώνα αυτό.  Στην περιγραφή του παιχνιδιού από το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς, Γιαννίκος Δούσκας, Γιώργος Αργυρόγλου και Βασίλης Κωνσταντόπουλος.


Από τις 20:00 τα αθλητικά κανάλια της Nova, θα μεταφέρουν το κλίμα του αγώνα, με το Pre game show σε παρουσίαση Δημήτρη Παπανικολάου. Αμέσως μετά της αναμέτρησης θα ακολουθήσει το Post game show με τον Δημήτρη Παπανικολάου και θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα από Φάληρο. Επίσης, τα αθλητικά κανάλια της Nova και το Novasports.gr, θα καλύψουν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου από το «Γ. Καραϊσκάκης», τις συνεντεύξεις Τύπου του προπονητή των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ και του προπονητή της γαλλικής ομάδας, Λοράν Μπλαν, καθώς και των ποδοσφαιριστών που θα εκπροσωπήσουν τις δύο ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: