10.9.13

Θα ενημερωθεί "γραπτώς" το ΕΣΡ για το E- Channel...

Short stories

E-Channel : Ως και σήμερα περιμένει εγγράφως τα στοιχεία για το νέο πρόγραμμα του E-Channel (πρώην 902) το ΕΣΡ, για να αξιολογηθεί ο νέος μέτοχος της «Ραδιοτηλεοπτικής». Επί του θέματος δεν υπάρχει αναφορά στη σημερινή ημερήσια διάταξη του ΕΣΡ, αφού η Αρχή στην ανακοίνωση που εξέδωσε στις 21 Αυγούστου, είχε περιοριστεί στη μεταφορά της δήλωσης του εκπροσώπου της «A-Orizon Media Ltd» πως θα καταθέσει τα στοιχεία περί του νέου προγράμματος. Το γεγονός πως πρόκειται για αλλαγή σε σταθμό εθνικής εμβέλειας φαίνεται να αντιμετωπίζεται από το ΕΣΡ με τη λογική της «αδράνειας»...



Mega: Ποια θα είναι η νέα μετοχική σύνθεση του Mega; Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του σταθμού κατά 15,1 εκατ. ευρώ καλύφθηκε μερικώς κατά 80,22%, από τους 3 κύριους μετόχους, τον Πήγασο, το ΔΟΛ και τον όμιλο Βαρδινογιάννη.  Για τον τρόπο διάθεσης των μετοχών θα αποφασίσει το ΔΣ της τηλεοπτικής εταιρείας.


Alter: Νέα έκτακτη γενική συνέλευση με αποκλειστικό θέμα την εκλογή νέου 5μελούς ΔΣ, συγκαλεί το προσωρινό ΔΣ της «Ελεύθερης Τηλεόρασης» (Alter)  στις 7 Οκτωβρίου 2013 στην οδό Δήμητρας 31 στον Ταύρο.

ΝΕΡΙΤ: Παραιτήθηκε από το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ, ο Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Σίμος Σιμόπουλος, σύμφωνα με όσα είπε κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: