7.9.13

Θα μιλήσουν για τις θέσεις εργασίας του E Channel στο ΕΣΡ;

Short stories

Στο ΕΣΡ μεταφέρεται εκ νέου ο έλεγχος της μεταβίβασης της «Ραδιοτηλεοπτικής ΑΕ από το ΚΚΕ στην «A-Orizon Media Ltd”. Αυτή την Τρίτη το ΕΣΡ θα αποφανθεί επί των στοιχείων που θα μεταφέρουν οι νόμιμοι εκπρόσωποι της off shore  εταιρείας για το πρόγραμμα του νέου καναλιού που θα φέρει τον τίτλο «E Channel». Τα σωματεία των ΜΜΕ θέτουν το ζήτημα των θέσεων εργασίας τις οποίες θα πρέπει να εμφανίσει στο πρόγραμμα του , ο νέος μέτοχος, έχοντας στείλει ήδη σχετική επιστολή προς το ΕΣΡ.




Τράγκας: Στο Extra, του κύκλου συμφερόντων του Φ. Βρυώνη μετακινείται από το Σκάι ο Γιώργος Τράγκας. Από τη Δευτέρα 23 ( 21:00-21:45) θα παρουσιάζει την εκπομπή “Χωρίς Αναισθητικό” και από την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου (23:30) την εβδομαδιαία “Απαγορευμένη ζώνη”.

OTE TV: Για παραβίαση του κανόνα της  ... «γλωσσικής ευπρέπειας» στον τελικό Κυπέλλου  Ελλάδος από το κανάλια ΟΤΕ TV Sport1HD, καλεί σε ακρόαση τους εκπροσώπους της εταιρείας αυτή την  Τρίτη το ΕΣΡ.



**Action 24:  Σε συμφωνία με τη Nova για την απόκτηση των στιγμιοτύπων της SuperLeague προχώρησε το  Action 24 του Διονύση Παναγιώτακη. Στόχος του σταθμού είναι να βγάλει στον αέρα μια εκπομπή που θα θυμίζει την αθλητική Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: