19.9.13

Στα υπόλοιπα...


Short stories19.09.2013

ΟΤΕ TV: Μετά το Disney Channel, για παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών και τις οικογένειές τους, ο ΟΤΕ TV φέρνει το Disney XD, το κανάλι που απευθύνεται κυρίως σε αγόρια ηλικίας 6 έως 15 ετών, με ενδιαφέρον για τον αθλητισμό, τη μουσική, την εξερεύνηση και τη δημιουργικότητα. Το Disney XD εκπέμπει καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα, με ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει δημοφιλείς σειρές και ταινίες.


ΝΕΡΙΤ: Σήμερα αναμένεται να αποφασίσει το  Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ ΑΕ για τον πρόεδρο- διευθύνοντα σύμβουλο και τα μέλη του ΔΣ της εταιρείας. Προκρίνονται οι, Νίκος Μουρκογιάννης και Γιώργος Προκοπάκης.

HOL TV: Εκατοντάδες μοναδικές ταινίες της Hollywood Entertainment έρχονται  να προστεθούν στη συλλογή του hol video club, που φτάνει πλέον τους 4.000 τίτλους εκ των οποίων περισσότεροι από τους μισούς διατίθενται εντελώς δωρεάν.


Nova: Πρεμιέρα στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema HD, κάνουν συνολικά 8 σειρές  μεταξύ των οποίων το «Hannibal» στις 29 Σεπτεμβρίου Πρόκειται για τους νέους κύκλους των σειρών «The Newsroom II», «Boardwalk Empire IV», «The Mentalist VI», «NCIS XI», «Person of Interest III» και «CSI XIII», ενώ το Novacinema 4 υποδέχεται την αγαπημένη κωμική σειρά «How I Met Your Mother VIII».

Δεν υπάρχουν σχόλια: