14.9.13

Άδειες και ΕΡΤ από την αρχή, υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ

Short stories14.09.2013


Τσίπρας: Την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών και την επαναλειτουργία της ΕΡΤ υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας χθες από τη Θεσσαλονίκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται για την επαναφορά της ΕΡΤ στις συχνότητες της με το προσωπικό της και το σπάσιμο της διαπλοκής των συμφερόντων με την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, με μόνο όπλο την εφαρμογή της νομοθεσίας. Το πρόβλημα όπως είναι πως αυτοί οι νόμοι επιτρέπουν τη διαπλοκή των συμφερόντων.   


**Real FM: Στο στόχαστρο του ΕΣΡ βρίσκεται ο Real FM, με διαρκείς κλήσεις σε απολογία για τις εκπομπές του. Τη Δεύτερα ο Νίκος Χατζηνικολάου θα παρουσιάσει από το Real , τι συμβαίνει με την πρακτική που ακολουθεί το ΕΣΡ.

**ΟΤΕ TV: Την Τρίτη, καλείται σε εξ αναβολής συζήτησης, ο ΟΤΕ TV στο ΕΣΡ για την  παροχή διευκρινίσεων σχετικά  σχετική με τη γλωσσική ευπρέπεια (ελευθερία έκφρασης) στον Τελικό του  Κυπέλλου Ελλάδος Ποδοσφαίρου από το  OTE TV SPORT 1 HD (11.5.2013)


ΕΡΤ: “Η μακριά νύχτα της περασμένη Τετάρτης ήταν και καταγράφηκε ως μια συγκλονιστική συναυλία/διαδήλωση που σηματοδότησε τον δυναμισμό του αγώνα των εργαζόμενων της ΕΡΤ, ενός αγώνα που συνεχίζεται ακόμη πιο ισχυρός με ορόσημο πλέον την 11η Σεπτεμβρίου” αναφέρουν, η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ σε ανακοίνωσή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: