13.9.13

Μπάμπης και Λαμπίρη!

Short stories

Τηλέτυπος: Δεύτερος γύρος για την εξεύρεση χρημάτων στο Mega. Η Τηλέτυπος, μετά την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, κατά 80,22%, στην οποία συμμετείχαν ο ΔΟΛ, ο Πήγασος και ο όμιλος Βαρδινογιάννη, προχωράει σε συμπληρωματική διαδικασία για τις υπόλοιπες αδιάθετες μετοχές. Σήμερα λήγει η προθεσμία για την εκδήλωση του ενδιαφέροντος και από τη συμμετοχή των μετόχων θα φανεί η οικονομική πορεία του Mega το επόμενο διάστημα. 


Λαμπίρη: Αλλαγή σελίδας για το Σκάι. Η Χριστίνα Λαμπίρη, με θητεία στο κουτσομπολίστικο πρόγραμμα του Star, θα παρουσιάζει το  «eXceL!ent» από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 13.00 έως τις 15.00 στην τηλεόραση του Σκάι .

Φερεντίνος: Την ίδια ώρα ο Alpha ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το Χρήστο Φερεντίνο, χωρίς να προσδιορίσει το που θα αξιοποιήσει τον παρουσιαστή. Ο σταθμός ετοιμάζεται και για την τηλεοπτική εκδοχή της «Ελληνοφρένειας»

“Εξπρές” : Τον ορισμό τριμερούς συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των σωματείων και των εκπροσώπων της εφημερίδας “Εξπρές” ζητούν  από την Επιθεώρηση Εργασίας Λαυρίου, τα σωματεία ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: