11.9.13

Ο "Μινώταυρος" καταβροχθίζει τώρα τα δημοτικά ΜΜΕ

Short stories11.09.2013

ΠΟΕΣΥ: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) Τα νέα σχέδια της Κυβέρνησης για την «εξυγίανση» των δημοτικών ραδιοσταθμών καταγγέλλει, με νέα ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ για τις σχεδιαζόμενες απολύσεις των 700 εργαζομένων! Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας τονίζει ότι τα δημοτικά ραδιόφωνα αναδεικνύουν τα καθημερινά προβλήματα, ενημερώνουν αντικειμενικά και ψύχραιμα, παρέχοντας έτσι πληροφόρηση χωρίς κραυγές στη δοκιμαζόμενη κοινωνία” και πως  “οι εργαζόμενοι στους δημοτικούς ραδιοσταθμούς έχουν υποστεί μεγάλες μειώσεις στους μισθούς τους”.


Alpha: Το “Homeland” η βραβευμένη   σειρά με Χρυσές Σφαίρες και Emmy, η οποία βρλισκεται ήδη στον 3ο κύκλο στις ΗΠΑ, έρχεται και στην ελεύθερη τηλεόραση, στο νέο πρόγραμμα του Alpha. Στην Ελλάδα, μέσω του Fox (Nova, OTE TV) παίζεται ο δεύτερος κύκλος.


Σκάι: Το πρώτο βαρόμετρο του Σκάι και της Public Issue για τη νέα σεζόν παρουσιάζει η Σία  Κοσιώνη, απόψε  ( 23.15) στον Σκάι Το βαρόμετρο αναλύει ο πρόεδρος της Public Issue, Γιάννης Μαύρης και σχολιάζει, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΪ Σταμάτης Μάλελης.

Nova: Η «καρδιά» του βόλεϊ και του μπάσκετ χτυπάει στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία αύριο να παρακολουθήσουν την κλήρωση του πρωταθλήματος της Volley League και την Τρίτη την αντίστοιχη της Basket League.


Δεν υπάρχουν σχόλια: