3.9.13

Ο διευθυντής εφημερίδων που "ονειρεύεται" εισαγγελείς

Κάψης: Την παρέμβαση του εισαγγελέα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ζήτησε με ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Real FM ο υφυπουργός δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Κάψης. Χαρακτήρισε απαράδεκτο το φαινόμενο της «κατάληψης» του ραδιομεγάρου για την εκπομπή μιας «web tv»  αποσιωπώντας πως οι εργαζόμενοι έχουν δηλώσει πως το κτίριο της ΕΡΤ είναι ανοικτό αρκεί να τηρηθούν οι διαδικασίες παράδοσης- παραλαβής του εξοπλισμού της εταιρείας στο υπουργείο οικονομικών και στον εκκαθαριστή Γκίκα Μάναλη.


Δ.Τ. : Στη μετάδοση δελτίου ειδήσεων θα προχωρήσει την επόμενη βδομάδα, η «Δ.Τ.»  σύμφωνα με τις δηλώσεις του Π. Καψή και αφού ολοκληρωθεί ο πολλαπλώς προβληματικός διαγωνισμός για την πρόσληψη 577 εργαζομένων.

Τράγκας: Έχει υπογράψει συμβόλαιο για 34 εκπομπές και περιμένει την επόμενη Κυριακή για να βγει στον αέρα του Σκάι, με το “Ελεύθερο Σκοπευτή” είπε ο Γιώργος Τράγκας στο Real. Πρόσθεσε όμως πως ο σταθμός δεν μεταδίδει τρέιλερ για την τηλεοπτική επάνοδό του.


ΝΕΡΙΤ: Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και των μελών του ΔΣ της εταιρείας.  Η γνώση του πεδίου των ΜΜΕ, δεν θεωρείται απαραίτητη από τη σχετική προκήρυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: