4.9.13

"Διαφάνεια" με τον τρόπο του ΕΣΡ στην "υπόθεση 902"

Short stories04.09.2013

902: Αναζητείται η διαφάνεια στο ΕΣΡ.  Η ραδιοτηλεοπτική Αρχή έχει αναθέσει, σε ειδικούς επιστήμονες  την υπόθεση μεταβίβασης της “Ραδιοτηλεοπτικής” από το ΚΚΕ στην off shore «A Orizon Media LTD, αλλά το ερώτημα που τίθεται και από τις χθεσινές αναφορές του προέδρου, Ι. Λασκαρίδη, είναι μέχρι που θα φτάσει.«Θα δούμε το θέμα μέσα από το ελληνικό δίκαιο και στη συνέχεια, αν η Κυπριακή Δημοκρατία έχει δυσκολία να μας δώσει στοιχεία", υπογράμμισε ο πρόεδρος του  ΕΣΡ.


Πήγασος: Στη σύναψη ομολογιακού δανείου ύψους 16.059.097 ευρώ, με την Alpha Bank προχώρησε ο Πήγασος. Το καθαρό ποσό του δανείου ανέρχεται σε 10 εκατ. ευρώ και θα χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση των «γενικών επιχειρηματικών σκοπών της εταιρείας».

ΕΣΗΕΑ:  Με βάση το αποτέλεσμα της κάλπης η Μαρία Αντωνιάδου εξελέγη  στη θέση της προέδρου της ΕΣΗΕΑ από την πρώτη παράταξη και στη θέση της γενικής γραμματέως, η Μαριλένα Κατσίμη από το δεύτερο σε ψήφους ψηφοδέλτιο Οι υπόλοιπες τρεις θέσεις του προεδρείου της ΕΣΗΕΑ.


ΠΟΕΣΥ: Σε “επιχείρηση κουκουλώματος»  των “σκανδάλων” στη “ΔΤ  αποδίδει η ΠΟΕΣΥ τις “απειλές” του υφυπουργού Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελή Κάψη, για εισβολή στο Ραδιομέγαρο, με βίαιη εκδίωξη των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: