29.8.13

To Action24 σε πολιτική κίνηση


Short stories

OTE TV: Στη νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη«Μικρά Αγγλία», συμμετέχει ως συμπαραγωγός ο OTE TV. Η νέα πολυαναμενόμενη παραγωγή του βραβευμένου σκηνοθέτη θα βγει στους κινηματογράφους πανελλαδικά στις 5 Δεκεμβρίου 2013 από την Feelgood και θα προβληθεί σε πρώτη τηλεοπτική προβολή αποκλειστικά από τα κανάλια OTE Cinema το 2014.  Στον  ΟΤΕ TV  αναμένεται να  ενταχθεί και Το παιδικό κανάλι Disney XD, το οποίο στην Ελλάδα μεταδιδόταν, ως πρότινος, μόνο από τη Nova. 


Action 24: Νέο πρόγραμμα για το Action 24 από τις 2 Σεπτεμβρίου Την ευθύνη της γενικής διεύθυνσης του σταθμού έχει η Τζένη Αθανασοπούλου ενώ διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης αναλαμβάνει ο διευθυντής της εφημερίδας “Στο Καρφί”, Γιάννης Αντύπας.

ΝΕΡΙΤ : Δημόσια διαβούλευση για τα κριτήρια επιλογής των δημοσιογράφων που θα στελεχώσουν τη ΝΕΡΙΤ, προτείνει με επιστολή του προς τις δημοσιογραφικές ενώσεις, ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της εταιρείας, Θόδωρος Φορτσάκης.

«Δ.Τ.» : «Προκηρύσσει διαγωνισμούς με όρους τους οποίους στη συνέχεια αλλάζει, ανακοινώνει «επιτυχόντες» και την ίδια ώρα ζητεί από άλλους να υποβάλουν εκ νέου αιτήσεις, αναφέρει μεταξύ άλλων η ΕΣΗΕΜΘ για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση στελεχώνει τη “Δημόσια Τηλεόραση”.




Δεν υπάρχουν σχόλια: