31.8.13

Διαφωνούν με τον Κουβέλη, συμφωνούν με τον Καψή! Και με τον Κεδίκογλου...

Short stories


902:  Η υπόθεση της πώλησης της «Ραδιοτηλεοπτικής» στον έλεγχο της ολομέλειας του ΕΣΡ. Αυτή την Τρίτη, αναμένεται να συζητηθεί στο συμβούλιο, η μεταβίβαση στην κυπριακή «A Orizon Media ltd”, από το ΚΚΕ, ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει η διαδικασία έλεγχου της πράξης, από ειδικούς επιστήμονες, όπως ορίζει η νομοθεσία. Την ίδια ώρα, παραμένει “αφανής” ο νέος ιδιοκτήτης, ενώ δεν υπάρχει καμία κινητικότητα στο ζήτημα των προσλήψεων του προσωπικού, αν και το επόμενο διάστημα ο σταθμός πρέπει να παρουσιάσει στην ανεξάρτητη Αρχή το νέο του πρόγραμμα.


Δ.Τ. : « Εμπάργκο κι από τις ομοσπονδίες στο μόρφωμα της «Δ.Τ.» Μετά τα κόμματα της αντιπολίτευσης και οι μεγάλες ομοσπονδίες της χώρας  δηλώνουν πως δεν θα στέλνουν στελέχη στη «Δ.Τ.»

ΔΗΜΑΡ:  Διαφωνίες όμως για την επιλογή του Φώτη Κουβέλη να συμμετάσχει στο εμπάργκο κατά της «Δ.Τ» εκφράζει ο βουλευτής  επικρατείας του κόμματος, Σπύρος Λυκούδης , αναφέροντας πως είναι κατά των αποκλεισμών, και παραγνωρίζοντας προφανώς το πραξικοπηματικό λουκέτο στην ΕΡΤΥ από την κυβέρνηση.


Πειρατεία: Στην αντικατάσταση των 2/3 των αποκωδικοποιητών παλαιάς γενιάς με αποκωδικοποιητές νέας τεχνολογίας MPEG4. Με την ολοκλήρωση της αντικατάστασης όλων των αποκωδικοποιητών παλαιάς γενιάς, η εταιρεία θα είναι σε θέση να μειώσει τα κόστη εκπομπής σήματος και να βελτιώσει τα επίπεδα της ασφάλειας της μετάδοσης τηλεοπτικού περιεχομένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: